Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CALA PRAWDA O NAWIE I ADMINISTRACJI

lol110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona serwera została napisana z zachowaniem najwyższej wygody dla użytkowników, systemu ankiet jednokrotnego oraz wielokrotnego wyboru z opcją głosowania anonimową jak i po zalogowaniu i została porządnie, kilkukrotnie zabezpieczona przed wszelkimi typami ataków/włamów.

zabezpieczenia.png
Posiadamy najlepszą indywidualną ochronę przed wszelkimi atakami typu DDoS z datacentrum w Polsce.
Oczywiście żadne zabezpieczenia nie dają 100% ochrony przed tego typu atakami, dlatego nie można wykluczyć, że na początku zanim system zweryfikuje i odetnie wszystkie skierowane w nas ataki, serwer może nie działać prawidłowo przez pierwsze kilka godzin/dni i mogą być problemy z dostępem na stronę gry czy wydłużonym czasem logowania do gry a na lagach kończąc - może tak być, lecz nie musi i to tylko na samych początkach od startu.
Sam serwer gry jest zabezpieczony przed różnymi włamaniami do baz danych i innymi błędami.

o_administracji.png
Administracja serwera ma wieloletnie doświadczenie w dziedzinie serwerów Metin2 i stawia wyłącznie na profesjonalizm.
Każdy z nas ma inny podział obowiązków, więc nikt nie wtrąca się nikomu do jego roboty i każdy doskonale zna się na swojej robocie.

To napisali na PUBLIKACJI
PO 1 na stronie polowa przycisków nie działą tj: Odzyskiwanie hasla , odzyskiwanie hasla dozorcy , sprawdzenie supportu itp...
PO 2 zabezpieczenia smieszne -,- po co kłamiecie przeciez byly juz włamania do bazy danych ludzie zostają co pochwile okradania a ASIG MA TO W DUPIE , najlepszą indywidualna ochrone przed ddos ? hahahahahahaha a serwer 3 dni oFF bo nie mogli sobie poradzic z ddos no ludzie kochani nie oszukujcie samych siebie k***a ....

SERWERA NIE POLECAM ! .
W teamie ADMINEM jest tylko jedna osoba i tylko jedna osoba ponoć ma wgląd do haseł itp poprosilem asiga od podanie hasla do dozorcy 2 dzień czekam zero odpowiedzi pisalem wszedzie fanpage, forum , prywatne wiadomości . Dowiedziałem się ,że ASIG JEST CHORY Oo . Ja rozumiem ze człowiek moze sie zle czuje okey , ale ku rwa ciezko dać osobie jakiejś z teamu upowaznienie do wglądu wlasnie do takich spraw ?? no ludzie i ja mam teraz k***a czekać zanim łaskawy pan sie wychoruje i napisze do mnie i pewnie jeszcze bedą pretensje no ludzie k***a kłamiecie jak nie wiem co z tym serwerem ze stabilny , ze wszystko w najlepszym porządku . I tak wgl Sorex to jaka porażka w teamie ten człowiek banuje za byle co , bulwersuje sie , nie da sie z nim porozmawiać , wywyższa sie tym,że jest w Teamie to samo robi w grze .
Po 2 dniach oczekiwania na wiadomość odpuscilem sobie serwer iż zasłaniją sie tym ,że Asig jest chory dlatego nie dziala odzyskiwanie tak twierdzi SOREX , ja twierdze ,że odzyskiwanie hasel itp nie dziala od początku serwer i mieliscie to naprawić juz dawno przed ddos ... Ludzie wiecej im płaćcie napewno bedzie lepiej tsaaa ;) pozdrawiam

Opublikowano

Każdy serwer w Polsce jest na hajs. W Polsce liczy się hajs. I piszę to trochę zbyt ogólnie, ale u młodych ludzi zazwyczaj tak jest. Oczywiście, są wyjątki.

Kiedyś serwery były tworzone z nudów lub pasji i wychodziło. Udawało się zatrzymać graczy bez reklamy. Administracja nie miała dużo do roboty. Było kilka serwerów, Pan****MT2, Dr****MT2, Be****S i kilka innych robionych na plikach raina.

Dzisiaj są wymagania. Oto rzeczy, bez których się nie obejdzie:
- kilka stron w ekwipunku
- szybki ekwipunek
- mnóstwo przedmiotów, kostiumów
- antyDDoS (kiedyś nie było takiej konkurencji)
- serwer na kodzie źródłowym gry
- super-hiper-ekstra rzeczy
- IS.

A oto, co chce przeciętny administrator (tu nie liczę Vesterisa [oni chyba są "legalni"] i Antarisa, choć nie wystrtował oraz kilka innych, których nie znam)
- kasa
- KASA
- KASA!

I nie chcę tu urażać żadnego administratora, ale to jest prawda! Dlaczego by nie postawić serwera dla przyjemnej gry, bez żadnych zbytnio przedmiotów, ewentualnie tych z internetu? Dawne serwery trzymały się 3 lata, a te? Rok, dwa (ogólnie!).

Nie chcę też, by ktoś pisał "to zrób lepszy". Ja jestem, jak to niektórzy piszą, konsumentem, a nie producentem. Nie znam się na programowaniu w dużym stopniu. Jestem amatorem i nie wiążę przyszłości z komputerem.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM ! .

W teamie ADMINEM jest tylko jedna osoba i tylko jedna osoba ponoć ma wgląd do haseł itp poprosilem asiga od podanie hasla do dozorcy 2 dzień czekam zero odpowiedzi pisalem wszedzie fanpage, forum , prywatne wiadomości . 

­

Według mnie już lepiej aby jedna osoba miała dostęp do naviatu, niż ma ją 3/4 teamu a potem akcje typu rozdawanie sm, eq, czy eq navi. Co do servera nie wypowiadam się, jest On jeszcze nowy na rynku dajmy mu czas do zaimponowania. Uwierz mi musi im zależeć na projekcie bo wydając na samą reklamę kilka tysięcy muszą jednak troszkę w tego IS gracza zainwestować. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Rozumiem , ale zobacz 1 admin to dobrze ? nie sądze bo jezeli gra na serwerze 1k graczy i niech 2/4 pisze do admina o jakies sprawy no tjuz jest problem . Ja mam problem odnosnie hasla do dozorcy nie da sie odzyskac bo na stronie mało co działa od początku serwera dodam ,że mieli to naprawic ale ok . no to jezeli nie działa to pisze do nich forum fb wszędzie ciezko komukolwiek odpisać ... pisze do asiga i nic juz 2 dzien ;) . Pisze do Sorex bo jest w teamie jakis tam nobmoderoator czy cos tam , on mi pisze ze Asig jest chory no ludzie -,- .... jezeli jest chory to niech przydzieli komus taka funkcje aby mogł takie sprawy załatwiać no k***a jasna a nie człowiek wydal swoje pieniądze w ich kieszeń a oni go olewają jak chcą ku rwa banda złodzieji ..... ale ok nie mówie bo jezeli ktos nie chce ładować w is niech nie laduje kto chce to ok luz . Mnie sie rozchodzi o to ,że nie ma osoby która Ci pomoze bo jest jeden admin i on jest chory no ku rwa mac....

Opublikowano

Mnie sie rozchodzi o to ,że nie ma osoby która Ci pomoze bo jest jeden admin i on jest chory no ku rwa mac....

Może ten admin nie ma osoby zaufanej, a nie chce powierzać serwera byle komu by nie zrobił w czasie jego choroby syfu na serwerze.

Opublikowano

ddosy nie mają już miejsca, więc o czym mowa? co do strony to pisali, że poprawią. nie płacz, nie chcesz to nie graj

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Uwierz mi musi im zależeć na projekcie bo wydając na samą reklamę kilka tysięcy muszą jednak troszkę w tego IS gracza zainwestować. 

Im za reklame itp juz dawno się zwróciło. Potwierdza to jeden fakt.

Tęczak w is wychodzi około ~500 zł 1 sztuka. Daje on skila na P odrazu .

Gracze z pierwszej TOP 10. Mieli kilka dni po starcie skil na P po zakupieniu tęczaka. Kupil juz na poczatku conajmniej 4-5 szt. Ile jest kupionych teraz to nie wiadomo ;P. Także serwer dawno się zwrócił. Ja osobiście nie gram z tego powodu co znajdziemy w is... i za jakie ceny .. -.-

Opublikowano

Im za reklame itp juz dawno się zwróciło. Potwierdza to jeden fakt.

Tęczak w is wychodzi około ~500 zł 1 sztuka. Daje on skila na P odrazu .

Gracze z pierwszej TOP 10. Mieli kilka dni po starcie skil na P po zakupieniu tęczaka. Kupil juz na poczatku conajmniej 4-5 szt. Ile jest kupionych teraz to nie wiadomo ;P. Także serwer dawno się zwrócił. Ja osobiście nie gram z tego powodu co znajdziemy w is... i za jakie ceny .. -.-

­

Chcesz mi powiedzieć że jakieś dzieciaki wydały 2,5k na skile P na hardzie który nie jest pewny? Po pierwsze sprawdzałem is i nie ma tam żadnego tęczaka z SM, a SZ wiec to duża różnica. Jestem pewny że można wbić skile szybko też bez is. Nikt nie wydaje kilka K na same skile, bo ta topka nie jest niczemu warta. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­

Chcesz mi powiedzieć że jakieś dzieciaki wydały 2,5k na skile P na hardzie który nie jest pewny? Po pierwsze sprawdzałem is i nie ma tam żadnego tęczaka z SM, a SZ wiec to duża różnica. Jestem pewny że można wbić skile szybko też bez is. Nikt nie wydaje kilka K na same skile, bo ta topka nie jest niczemu warta. 

Ojjj zdziwiłbyś się stary..W metka już nie gram parę dobry lat ale grywało się chociażby na ravi czy Balmorce. Na Balmorce bujałem się z Atlantisem(najlepszą postacią na tamte czasy) i wiem jak wygląda wypierdalanie w isa na hardach. Ja na balmorce wydałem może 500-800 zł, jak wymieniłem itemy za pla to zarobiłem ostro ponad 3k.. anyway. Z Atlantisem się trzymałem i wiem ile umiał wyjebać na chociażby metale czy setki. Nawet miał kiedyś filmik na yt jak na wojnie się bił i całą stronę setek w plecaku miał. W jeden dzień 500+ lekko umiał wyjebać. Na hardzie jest trochę większa rywalizacja niż na innego typu serwerach bo liczy się każda minuta włożona w postać. Na takim Easy możesz stać pół dnia w m1 a i tak maxa wbijesz i eq zrobisz. Na takim hardzie trzeba lecieć 24/7 i liczy się każda inwestycja w postać szczególnie na nowo otworzonych serwerach.

@topic

Nawie to gówno jebanych złodziei i hipokrytów. Nie wiem dlaczego tak w ogóle ktoś gra. Serwer wygląda gorzej niż niektóre gotowce a niby był tworzony 2 lata.. Jak masz siano w głowię to się nie dziw że ASIG cie okrada i rucha jak leci.

#EMERYTURA

Opublikowano

­

top 1 gosciu wydał 3k zł na isa mój ziomek co tam gra wydał 800 zł masz racje tam trzeba kupić za SZ ( ALE ) oni kupują rady i egzo w isie i za to mają znaki kumasz oky dziekuje dobranoć

co do serwera to według mnie ra*a rework po reworku z kilkoma dodatkami dlatego nie gram

Opublikowano

­

Widzę, że mało grasz w ten tytuł jakim jest Metin 2, pieniądze idą o wiele większe, niż Ci się wydaje o jakieś 2-3 razy, można wyciągnąć z tego jeszcze więcej. Musisz trochę się doszkolić jeżeli chodzi o elementarną wiedze bo jeżeli wyskakujesz tu z myśleniem, że ludzie, którzy pakują kase i są w topce i nic z tego nie mają to ja nic nie muszę dodawać. Nie pozdrawiam.

Mówię jak jest, zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...